Skip to content
Welkom

Welkom bij de VOC

Wat is en wat doet de VOC?
De Vlietsteden Ondernemers Club (VOC) is een vereniging voor en door ondernemers uit Leidschendam-Voorburg, het Forepark en omgeving. Doel is het bevorderen van contacten tussen ondernemers op een informele en laagdrempelige manier.
In vrijwel elke op ondernemers gerichte publicatie wordt vaak gesproken over netwerken. En dat is precies waar de VOC voor staat.

Natuurlijk wordt hierbij meestal eerst gedacht aan het onder de aandacht brengen van het eigen bedrijf bij potentiële klanten. Minstens zo belangrijk is de gelegenheid die de VOC-bijeenkomsten bieden om in contact te komen met bedrijven die producten of diensten leveren die nu elders, soms ver uit de buurt, worden ingekocht.

Welkom
Welkom
Welkom

Maar misschien wel de belangrijkste waarde van een netwerk-club als de VOC is het gegeven dat vrijwel iedere ondernemer regelmatig wordt geconfronteerd met specifeke ‘ondernemersvragen’. In de eigen vrienden-, familie- of kennissenkring bevinden zich niet altijd de juiste mensen om zo’n vraag eens te bespreken of aan voor te leggen.
Op onze recent gelanceerde Vlietsteden Ondernemers Club LinkedIn pagina kunnen zowel leden als niet-leden deelnemen aan ons netwerk.

De VOC-bijeenkomsten zijn een uitstekende manier om eens met collegaondernemers op een informele en laagdrempelige manier over zo’n specieke vraag van gedachten te wisselen. Meestal leidt dit tot verrassende, nieuwe inzichten…

Lid worden
Voor het lidmaatschap van de VOC wordt jaarlijks een contributie van 150,- berekend. Deze contributie geldt per bedrijf, gebaseerd op het lidmaatschap van één (1) persoon. Indien meerdere personen van hetzelfde bedrijf lid zijn, wordt € 150,- berekend voor het eerste lidmaatschap, en € 80,- voor elk volgend lidmaatschap.

Interesse?

Iedereen die lid wil worden kan zich via het formulier aanmelden. Klik hier en verstuur het ingevulde formulier.

Doorgaans zijn alle bijeenkomsten gratis, net als opname in de ledenlijst op deze website. Als afsluiting van het jaar wordt meestal een diner georganiseerd waarbij een paar, bij voorkeur nieuwe, leden de gelegenheid krijgt om zijn of haar bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wilt u dat de VOC een keer bij u op bezoek komt?
Naast een aantal bijeenkomsten op ‘openbare’ locaties, zijn we altijd op zoek naar bedrijven die ons een kijkje in de keuken willen geven. Natuurlijk gaan we het liefst op bezoek bij bedrijven die al lid zijn; maar ook als u (nog) geen VOC-lid bent willen we graag een bedrijfsbezoek in overweging nemen. 
Als we bij uw bedrijf een bijeenkomst organiseren bent u in elk geval verzekerd van een behoorlijk aantal (doorgaans tussen de 35 en 60) geïnteresseerde bezoekers en collega ondernemers. Een mooie gelegenheid om uw bedrijf eens goed op de kaart te zetten.

Welkom
Welkom
Welkom

Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken?
Als u een keer kennis wil maken met de VOC, kunt u ook, geheel vrijblijvend, de eerstvolgende bijeenkomst bijwonen. Vraag een eenmalige uitnodiging aan, en kom eens polshoogte nemen (alleen voor de ledenvergadering – het woord zegt het al – geldt deze uitnodiging niet). Uw komst verplicht u tot niets, en biedt een prima gelegenheid om eens contact te leggen een aantal VOC-leden. Een bijeenkomst wordt doorgaans door zo’n 35 tot 60 leden bezocht.

Een keer
kennismaken?

Wilt u een keer vrijblijvend kennismaken? Meld u aan voor de eerste volgende bijeenkomst, dan nodigen we u graag uit.

Ideeën, suggesties, aanvullingen? Graag!
Het bestuur van de VOC bestaat uit louter vrijwilligers, die vooral druk zijn met hun eigen bedrijf. Daarom zijn we altijd blij met ideeën voor mogelijke bijeenkomsten, houden we ons van harte aanbevolen voor goede suggesties, en horen we graag van u als u informatie heeft waarvan u denkt dat die voor onze leden interessant is. Stuur een mail aan info@vocwebsite.nl, bel naar het secretariaat (070 337 34 32) of, beter nog, spreek eens een van de bestuursleden aan tijdens een bijeenkomst.
We beloven niks, maar naar alle reacties wordt aandachtig gekeken.

Welkom
Welkom
Welkom

Over foto’s op de VOC website:
De meeste foto’s op deze website zijn gemaakt tijdens VOC bijeenkomsten. Staat u op een foto, en wilt u niet dat deze foto getoond wordt, stuur dan een mail aan het secretariaat. Geef aub aan welke foto het betreft, dan zal deze niet meer worden getoond.

Privacy verklaring (AVG)
Hier vindt u de privacyverklaring van de Vlietsteden Ondernemers Club.