Borrel, voorstelrondjes en diner
De laatste bijeenkomst van 2023 was traditiegetrouw een borrel en diner met voorstelrondjes. Zoals vaker werd deze bijeenkomst druk bezocht; vrijwel elke stoel bij Brasserie De Koepel in Voorburg was bezet.
Na een borrel met hapjes in de gezellige bar ging iedereen aan tafel voor het diner en werd iedereen welkom geheten door Tilly Zwartepoorte, die namens alle aanwezigen Chef Leo van Langh van Brasserie De Koepel en zijn team bedankte voor de gastvrije ontvangst. Na het voorgerecht was het tijd voor de voorstelrondjes.
Als eerste vertelde Wim van der Zwan van Safety Office meer over zijn bedrijf, dan zich bezig houdt met Arbo Veiligheid, Onderhoud en Veiligheidsopleidingen.
Daarna gaf Rieke Esser van Effero Uitvaartverzorging een toelichting op de bijzondere aspecten van haar bedrijf en het unieke ‘Sluishuis’.
Tot slot maakte Maarten van den Brink van OhMeGusta Lifestyle gebruik van de mogelijkheid om zijn nieuwe bedrijf te introduceren.
Na de voorstelrondjes kreeg Maarten Drabbe nog even kort het woord om aandacht te vragen voor de InitiatiefGroep Huygenstunnel.
Vervolgens werd een heerlijk hoofdgerecht geserveerd, waarna de avond werd afgesloten met koffie en zoete lekkernijen.
Onderstaand een sfeervolle impressie van de avond, met dan aan Willy Kortenbach voor het maken van de foto’s.